Hořká čokoláda do fontány Callebaut 2,5 kg
Hořká belgická čokoláda Callebaut do čokoládové fontány - pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití této luxusní belgické čokolády.
Hořká belgická čokoláda Callebaut do čokoládové fontány a pro čokoládové fondue - pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití luxusní belgické čokolády Callebaut.
Lze použít i jiné druhy čokolády, ale ochudíte se tím o jedinečnou chuť a vůni belgické čokolády Callebaut, která je považována za nejlepší na světě. Čokoláda Callebaut má vyjímečné vlastnosti a lépe teče, než jiné druhy čokolády.
Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba normální čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáváním oleje.
To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.
Obsah kakaa: 57,6 %
Země původu: Belgie
Označení čokolády: CHD-N811FOUNE4-U71
Balení: 2,5 kg
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátory: sójový lecitin, přírodní vanilka. Může obsahovat mléko.
Výrobce: Barry Callebaut N.V.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2406 kJ (575 kcal); tuky 41 g (z toho nasycené mastné kyseliny 25 g); sacharidy 42 g (z toho cukry 40 g); bílkoviny 4,8 g; sůl 0,01 g.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.