Čokoláda Callebaut

Luxusní belgická čokoláda

čokoláda do fontány CallebautZnačka Callebaut je považována za synonymum nejlepší belgické čokolády. Existuje mnoho důvodů, proč tomu tak je. V srdci Belgie vyrábí čokoládu, na kterou mohou být právem pyšní, už téměř 100 let. Čokoládovna Callebaut je jednou z mála společností, které stále samy vybírají, praží a melou kakaové boby na svou vlastní tajnou kakaovou hmotu, což je nejdůležitější součást a základ všech čokolád. Vybírány jsou pouze nejlepší, nejvzácnější a nejexkluzivnější druhy kakaových bobů. Jsou pražené v celé jejich skořápce, aby se chránila delikátní vůně a získaly se ty nejsilnější, nejzajímavější a nejdokonalejší chutě kakaa.

Čokoládovna Callebaut je největším světovým zpracovatelem kakaových bobů. V továrnách Callebautu se zpracovává asi čtvrtina celosvětové produkce kakaových bobů. Katalog výrobků čokoládovny Callebaut zahrnuje více než 6000 položek. V této obrovské nabídce najdeme také dvě čokolády speciálně vytvořené pro použití v čokoládových fontánách. Konkrétně se jedná o čokolády s označením CHM-N823FOUNNV (mléčná čokoláda do fontány) a CHD-N811FOUNNV (hořká čokoláda do fontány).

Výborná chuť a vysoká kvalita čokolády Callebaut je dána tradičním přístupem firmy Callebaut - výroba z nejkvalitnějších surovin, dokonale zvládnuté výrobní procesy, nejmodernější výrobní technologie, důsledná kontrola a samozřejmě obrovská tradice. V čokoládovně Callebaut navíc všechny složky velice jemně melou – mnohem jemněji než ostatní výrobci čokolády. Ingredience jsou pak míchány se stále stejnou přesností a trpělivostí, až se hmota, vůně, chuť a příchutě perfektně prolínají. Přidání čistého kakaového másla a trochy vanilky dotvoří chuť a konzistenci čokolády. A toto je okamžik, kdy se všechny ingredience spojí v jednu a vyjímečná čokoláda začne tát na Vašem jazyku. A v tomto vzácném okamžiku si čokoláda zaslouží známku kvality a jedinečnosti jako "Nejlepší belgická čokoláda Callebaut".